Woning verbouwen in Almere?

Heb je nieuwbouw-, verbouw- of restauratieplannen van een woning of bedrijfspand in Almere? Wil je geen verbouwstress én kosten besparen? Kies dan voor MijnBouwbegeleider.

Waarom een bouwbegeleider?

Wil je een woning gaan verbouwen in Almere maar heb je geen ervaring met aannemers, architecten en alles wat er bij een verbouwing komt kijken? Wij staan naast je als eerste aanspreekpunt en vertegenwoordigen je als klant voor alle uitvoerende partijen. Wij zorgen ervoor dat de gehele verbouwing soepel verloopt. Onderdeel hiervan zijn budget, planning, kwaliteitscontroles en beoordelen of alles volgens afspraak wordt uitgevoerd.

Wil je een woning verbouwen in Almere en kosten besparen? Kies voor MijnBouwbegeleider.
Werkwijze Bouwbegeleider omgeving Utrecht

Onze werkwijze

Veel klanten zien op tegen een verbouwing. MijnBouwbegeleider ontzorgt je bij alle fases van de bouw. We luisteren naar je wensen en geven aan of dit realistisch is ten opzichte van het budget. We bespreken welke rol MijnBouwbegeleider tijdens het project vervult, zodat we tot een optimale samenwerking kunnen komen. Lees meer over onze werkwijze of neem contact met ons op.
Lees meer over onze werkwijze

Waarom MijnBouwbegeleider

Bouwzorg én passie? Niet de meest gangbare combinatie, maar wel bij ons. Door jouw bouwzorgen uit handen te nemen kunnen wij doen wat wij het liefste doen: zorgen dat ieder bouwproject zorgeloos en op een persoonlijke en kundige manier verloopt. Benieuwd wat ons kenmerkt?
Waarom MijnBouwbegeleider
Waarom MijnBouwbegeleider in utrecht
Project Verbouwing Utrecht

Woning verbouwen in Almere

Wij hebben meerdere projecten uitgevoerd in Almere en omgeving. Bekijk deze projecten om meer van ons werk te zien. Wij helpen je graag met de verbouwing.
Bekijk onze projecten

Wat vinden onze klanten

“Door het oplopen van een dwarslaesie kon ik volgens meerdere experts niet in ons huis blijven wonen. MijnBouwbegeleider heeft er echter voor gezorgd dat door een totaalverbouwing van onze woning ik mij nu goed in ons eigen huis kan redden. Waar anderen stoppen gaat MijnBouwbegeleider verder. Hij bewaakt de planning en het budget zonder dat er aan kwaliteit wordt ingeleverd. Hij is terzake kundig, voert onderhandelingen met leveranciers en denkt aan details die latere aanpassingen en daardoor hogere kosten voorkomen, waardoor hij zichzelf ruimschoots terugverdiend. Je wordt totaal ontzorgd. Ik kan hem u van harte aanbevelen. MijnBouwbegeleider is dé Bouwbegeleider!”

Joost – Nieuwegein

“Na aankoop van ons nieuwbouwhuis kwam er een hele hoop op ons af. We wisten niet waar we moesten beginnen, want we hadden zóveel wensen en geen ervaring. Gelukkig kwamen wij via een kennis uit bij MijnBouwbegeleider. Mede door het adviseren bij belangrijke keuzes, het contact onderhouden met de aannemers en het regelen van de planning, konden wij zorgeloos uitkijken naar het eindresultaat. En daar zijn we super blij mee!”

Rowan & Laura – Vianen