Jouw bouwzorg, onze passie.

Bouwzorg én passie? Niet de meest gangbare combinatie, maar wel bij ons. Door jouw bouwzorgen uit handen te nemen kunnen wij doen wat wij het liefste doen: zorgen dat ieder bouwproject zorgeloos en op een persoonlijke en kundige manier verloopt. Benieuwd wat ons kenmerkt? Je leest het hieronder.

Ontzorgen

Wij staan naast je als eerste aanspreekpunt en vertegenwoordigen je als klant voor alle uitvoerende partijen. Wij zorgen ervoor dat het gehele bouwtraject soepel verloopt. Onderdeel hiervan zijn planning, kwaliteitscontroles en beoordelen of alles volgens afspraak wordt uitgevoerd.

Bouwen zonder hoofdaannemer

Het financiële voordeel hiervan is dat er geen sprake is van prijsopdrijvende toeslagen. Met als resultaat: een transparant prijsbeleid en lagere kosten. Wij vragen de offertes op, vergelijken deze en bespreken dit met je. Je bepaalt zelf welke onderaannemers de werkzaamheden uitvoeren. Uiteraard met advies van ons.

Oog voor detail

Een geslaagd bouwproject onderscheidt zich door aandacht voor details. MijnBouwbegeleider geeft deze aandacht. Wij hebben veel kennis en ervaring opgedaan met de meest uiteenlopende projecten waardoor wij precies weten waar wij op moeten letten. Geen verrassingen en alles tot in details geregeld.

Kennis & ervaring

MijnBouwbegeleider heeft veel ervaring met de meest uiteenlopende bouwprojecten. Denk aan veel verschillende materialen, producten en uitdagingen. Dit helpt ons om elk project tot een succesvol einde te brengen. Waar anderen zeggen 'het kan niet' gaan wij juist verder.

Kwaliteit

Door de jarenlange ervaring weet MijnBouwbegeleider welke partijen niet alleen de juiste kwaliteit beloven, maar het ook daadwerkelijk leveren. Onder scherp toezicht van ons; kunnen wij deze kwaliteit waarborgen.

Kennismaking MijnBouwbegeleider

Benieuwd hoe wij precies te werk gaan?

Bekijk onze werkwijze