Aannemer in Utrecht?

Wil je een woning of bedrijfspand verbouwen en kosten besparen? Kies voor een bouwbegeleider.

Een hoofdaannemer of bouwbegeleider?

Ben je op zoek naar een aannemer in Utrecht maar heb je geen idee wat er allemaal bij een verbouwing komt kijken? Vaak wordt er gekozen voor een hoofdaannemer omdat men niet weet dat er meer alternatieven zijn. Verbouwen zonder hoofdaannemer kan zelfs goedkoper!

MijnBouwbegeleider staat naast je als eerste aanspreekpunt en zorgt ervoor dat de gehele verbouwing soepel verloopt. Onderdeel hiervan zijn budget, planning, kwaliteitscontroles en beoordelen of alles volgens afspraak wordt uitgevoerd.

Wil je een woning of bedrijfspand verbouwen en kosten besparen? Kies dan voor MijnBouwbegeleider.
Werkwijze Bouwbegeleider omgeving Utrecht

Werkwijze bouwbegeleider

Gezamenlijk een goed eindresultaat; dat is ons doel. Met onze persoonlijke aanpak staan wij naast je tijdens alle fases van de bouw. Met onze jarenlange ervaring proberen wij je zo goed mogelijk te adviseren. Wij helpen je om jouw wensen binnen budget te realiseren.
Lees meer over onze werkwijze

Bouwen zonder hoofdaannemer

Het financiële voordeel hiervan is dat er geen sprake is van prijsopdrijvende toeslagen. Met als resultaat: een transparant prijsbeleid en lagere kosten. Wij vragen de offertes op, vergelijken deze en bespreken dit met je. Je bepaalt zelf welke onderaannemers de werkzaamheden uitvoeren. Uiteraard met advies van ons.
Waarom MijnBouwbegeleider?
Waarom MijnBouwbegeleider in utrecht

Wat vinden onze klanten

“Door het oplopen van een dwarslaesie kon ik volgens meerdere experts niet in ons huis blijven wonen. MijnBouwbegeleider heeft er echter voor gezorgd dat door een totaalverbouwing van onze woning ik mij nu goed in ons eigen huis kan redden. Waar anderen stoppen gaat MijnBouwbegeleider verder. Hij bewaakt de planning en het budget zonder dat er aan kwaliteit wordt ingeleverd. Hij is terzake kundig, voert onderhandelingen met leveranciers en denkt aan details die latere aanpassingen en daardoor hogere kosten voorkomen, waardoor hij zichzelf ruimschoots terugverdiend. Je wordt totaal ontzorgd. Ik kan hem u van harte aanbevelen. MijnBouwbegeleider is dé Bouwbegeleider!”

Joost – Nieuwegein

“Na aankoop van ons nieuwbouwhuis kwam er een hele hoop op ons af. We wisten niet waar we moesten beginnen, want we hadden zóveel wensen en geen ervaring. Gelukkig kwamen wij via een kennis uit bij MijnBouwbegeleider. Mede door het adviseren bij belangrijke keuzes, het contact onderhouden met de aannemers en het regelen van de planning, konden wij zorgeloos uitkijken naar het eindresultaat. En daar zijn we super blij mee!”

Rowan & Laura – Vianen